Om Kunst Malerier.dk

Om Kunst-Malerier.dkPå Kunst-Malerier.dk finder du unik Digital kunst, samt abstrakt ekspressionistisk og figurativ kunst for alle, og til enhver smag, af kunstneren Steen Møller Nielsen (b. 1978), også kendt som SMN, By Moeller, samt O2C. Der har i mange år været stille omkring By Moellers kunst, men dette var selvvalgt af kunstneren selv.


By Moeller, er gået fra næsten kun at lave malerier på lærred (olie og akryl), til at kombinere den traditionelle maleriske kunstform med den digitale kunstform, hvorfra det eksploderer i udtryk og farver.


By Moeller nok mest kendte digitale værker, hvor kombinationen af de maleriske og digitale universe kommer flot til udtryk er bl.a; "Collage of Seven" og "Psychodelic Editions". Det mest kendte af hans digitale GIF´s er vel nok "The walking Cow", som han lavede tilbage i 2015. Her i år har han i den forbindelse lavet en unik serie, hvor du kan købe rettighederne til den originale, samt 2021 Editions, kun lavet i den forbindelse. De kan købes på OpenSea.


-----


Here at Kunst-Malerier.dk you will find unique Digital art, as well as abstract expressionist and figurative art for everyone, and for all tastes, by the artist Steen Møller Nielsen (b. 1978), also known as SMN, By Moeller, and O2C.

For international visitors - please visit the site one2collect.com, which is in english.


Kontakt

Har du spørgsmål til et kunstværk eller andet. Så kan vi kontaktes via denne kontaktformular. Vi svarer normalt indenfor 1-2 hverdage.

 
 
 
 

O2C | Kunst-Malerier.dk - By Moeller